Laladere Mesire Piknik Alanı

Laladere Mesire Alanı, Huzur; tabiat, orman ve yeşillikten geçer. İnsan gözlerini kapattığı zaman kuş sesleri ve yeşillikler ile kuracağı hayaller üzerinden rahatlatır kendini, Laladere Mesire alanı ise bizi hayallerimize kavuşturan doğa harikalarından biridir.

Laladere Mesire Piknik Alanı

Laladere Mesire Alanı, Huzur; tabiat, orman ve yeşillikten geçer. İnsan gözlerini kapattığı zaman kuş sesleri ve yeşillikler ile kuracağı hayaller üzerinden rahatlatır kendini, Laladere Mesire alanı ise bizi hayallerimize kavuşturan doğa harikalarından biridir.

Laladere Mesire Alanı, Osmanlı Devleti zamanında padişahların avlanmak için geldikleri yerlerden biri olan Laladere, padişahların ava giderken lalalarını bıraktıkları yer olarak bilinmektedir. Bu nedenle mesire alanının adı Laladere olarak kalmıştır. Huzur; tabiat, orman ve yeşillikten geçer. İnsan gözlerini kapattığı zaman kuş sesleri ve yeşillikler ile kuracağı hayaller üzerinden rahatlatır kendini, Laladere Mesire Alanı ise bizi hayallerimize kavuşturan doğa harikalarından biridir. Laladere Mesire Alanı, doğanın güzelliklerini keşfetmek ve açık havada vakit geçirmek isteyenler için ideal bir destinasyondur.

Laladere Mesire Alanı Nerededir?

Laladere piknik alanı tekirdağ piknik alanı olarakta bilirir. Laladere piknik alanı saray tekirdağ oalrakta söylesen çokta absürt olmaz. Laladere Piknik Alanı, Tekirdağ ilinde gezilebilcek doğal kamp alanıdır. Konumu, doğal güzellikleri, tarihi yerleri ve kültürel zenginlikleri ile ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir.

Laladere Mesire Alanı Nasıl Gidilir?

Laladere Piknik Alanı, genellikle otomobil veya toplu taşıma araçları ile ulaşılabilen bir alandır. Eğer özel aracınızla gitmek isterseniz, İstanbul Otoyolu'ndan Tekirdağa geldikten sonra Saray İlçesi'nin Güngörmez Mahallesi sınırları içinde ve ilçe merkezine 13 kilometre mesafede yer alır. Laladere Mesire Alanı tabelalarını takip edebilirsiniz. Toplu taşıma araçları ile gitmek isterseniz de Saray İlçesi'nden Bahçeköy'e kalkan dolmuşlar ile ulaşım mümkündür.

Laladere Mesire Alanı Piknik Alanında Yapılacak Aktiviteler

Laladere Mesire Alanı geniş sahası, ağaç masa ve sandalyeler sahil olmak üzere oturma yerleri, çocuk parkı, futbol ve voleybol spor sahaları, yeme ve içme tesisleriyle tam anlamıyla bir günübirlik kullanım alanı şeklinde düzenlenmiştir.  Laladere Kamp Alanı, tesisler açısından oldukça zengindir. Kamp alanında çadır, karavan veya bungalov gibi konaklama seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca restoran, kafeterya, market ve çamaşırhane gibi hizmetler de mevcuttur.

Laladere Mesire Alanı, Piknik yapmak, Kamp yapmak, doğa yürüyüşleri, dağcılık, bisiklet turları, balık tutma, yüzme ve kano gibi aktiviteler için de ideal bir yerdir. Bölge aynı zamanda tarihi dokusu ile de önemlidir ve yakınında bulunan antik kentler, camiler ve müzeler gibi birçok yer turistlerin ilgisini çekmektedir.

Yaz aylarında fazlasıyla piknikçinin uğrak yeri olan alan, sonbahar, kış ve ilkbahar aylarında ise kamp ve fotoğraf meraklılarını ağırlamayı bekliyor. Laladere Kamp Alanı, doğa ve macera tutkunları için ideal bir tatil yeri olarak öne çıkıyor. Eğer doğayla iç içe, huzurlu ve keyifli bir tatil geçirmek istiyorsanız, burası sizin için mükemmel bir seçim olabilir.

Laladere Mesire Alanında Kamp Alanı Var Mı?

Laladere Mesire Alanı, evet kamp alanı bulunmaktadır. Kamp alanı, Fırtına Deresi'nin kıyısında bulunur ve bölgenin muhteşem doğal manzaralarına sahiptir. Burada, temiz hava, berrak su ve muhteşem bir doğa ortamında kamp yapma fırsatı bulabilirsiniz. Kamp alanın özellikleri ise  Çadır Kamp Alanı, Elektrik kullanabileceğiniz alanlar vardır. Kamp Ateşi Yakılabilir, Odun Bulabilirsiniz, Tuvalet alanları vardır. Su bulunur ama tercihe göre içme suyunu yanınızda getirebilirsiniz. Bazı noktalarda çeken telefon alanları vardır. Lokantası da bulunmaktadır.

Laladere Mesire Alanı Piknik Alanına Giriş Ücreti Ne Kadar?

Laladere Mesire Alanında kamp yaparsanız ücret olarak 10 TL alınıyor. Yaz aylarında alana giriş ücretli olmasına rağmen diğer mevsimlerde günübirlik gelip zaman geçirmeyi düşünürseniz alanda herhangi bir ücret alınmıyor. En güzel zamanı dediğim gibi sonbahar, kış ve ilkbahar ayları

Bahçeköy, 59600 Saray/Tekirdağ, Türkiye

Değerlendirmeler

Google Yorumlarda 693 yorumun ortalaması 4.3
Murat Çınar
02 May 2022
(11 ay önce)
Şehrin keşmekeşinden uzak tabiat ananın güzelliklerinden biri.Akarsu boyunca dev ağaçlar ve harika çadır kurma alanları var.Doğası harika kısaca.Ana yoldan içeriye uzanan toprak yol ve tabelası var.Şebeke yok, telefon çekmiyor.(Turkcell bazı yerlerde biraz çekiyor).Ahşap masalar mevcut.Güncel giriş ücretleri günübirlik araç başı 20₺. Kamp yapmak isteyenlerden kişi başı 25₺ ücret alıyorlar.Çöp konteynırları, wc, cocuk parkı, salıncak gibi şeyler var.Bir de restorant mevcut. Bir yıldız eksik verdim.Sebebi tuvaletler berbat durumda.Ve oraya kafa dinlemek için gelen insanları son sez müzikle rahatsız eden tek hücreli canlılara işletmecilerin hiçbir müdahale yapmıyor oluşu.
Ece Usta
24 Haz 2022
(9 ay önce)
Kamp yapmak için muhteşem güzel bir yer. İstanbul'un kalabalığından kaçıp geniş ormanda kafa dinlemek için bolca yeri var. Tuvaleti ve çeşmeleri olmasi harika. Gece gec saatlere kadar açık bir restoranı da var ki fiyatları da gayet makul. Bir sonraki sefere kesin deneyecegiz. Mis gibi kokuyordu yemekler. Girişte arac 20 tl, kamp için kişi başı 25 tl. Kapidaki abi akşam dolaşıp topluyor ücretleri. Çok iyi bir abimiz, sağolsun. Sayesinde gayet güvende hissettik kendimizi. Bir de köpeğimiz vardi, gece boyu bekledi arabamizin yanında, her yanina gittigimizde çocuk gibi sevdirdi kendini. Gitmeden YouTube'da negatif yorumlar içeren videolar görmüştük, iyi ki vazgecmemisiz. Tekrar tekrar gideceğimiz bir yer bulduk sonunda.
Metin ERDOĞDU
17 Nis 2022
(11 ay önce)
Kafa dinlenecek bir yer. Ana yoldan ayrılınca yaklaşık 800 metre bozuk bir toprak yol var. Otomobil için 20 lira ücret alıyorlar. Çalışan iki kişiyi gördük. Kibar insanlardı. Tuvalet falan çok kötü durumdaydı. Küçük bir akarsu var.
Ebru Ceylan
27 Ağu 2022
(7 ay önce)
Cok guzel bir bitki örtüsü.. içeride piknik masaları, restoran, su, wc var ve giriş 20 TL, kamp da yapılıyor ateş de yakılıyor. Her yerde çöp kutusu da var ama sanırım kullanmak yasak!.. İnsan elinin değdiği her yer gibi burası da bitmek üzere, çabuk gidin!
Merve Kayalar
29 May 2022
(10 ay önce)
Genel olarak güzel bir alan biz kopeğimiz ile gittik alanda kene mevcuttu doğal olarak yanı çocukları ÇIPLAK ayak gezdirmemenizi tavsiye ederim. Araç giriş 20 kişi başı 25 TL sinek pek yoktu . tuvaletler genel kamp alanlarına göre gayet iyiydi. Alandaki görevli abiye teşekkür ederiz gayet ilgili ve çözüm odaklı bir abi.
Olimpos At Çiftliği

Olimpos At Çiftliği

Olimpos At Çiftliği, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan bir at çiftliği. At yetiştiriciliği ve binicilik eğitimi hizmetleri sunulan Olimpos ...
Namık Kemal Evi

Namık Kemal Evi

Doğum yeri Tekirdağ olan Tanzimat edebiyatının ünlü şairlerinden Namık Kemal'in hatırasını yaşatmak amacıyla yaptırılan müzedir. 1994 yılında ziyarete açılan ...
Şato Nuzun Bağları

Şato Nuzun Bağları

Şato Nuzun Bağları, şarabın anavatanı olan Tekirdağ topraklarında özenle yetiştirilen üzümlerle şarapseverlerin sofrasına yeni bir şarap sunmaktadır. Şato ...
Hürriyet Abidesi

Hürriyet Abidesi

Hürriyet Abidesi, Hürriyetin ilanı nedeniyle inşa edilmiş bir anıt çeşmesidir. Bugünkü Halk Eğitim Merkezi ile Belediye binaları arasında ...
Barel Bağları / Barel Çiftik Evi

Barel Bağları / Barel Çiftik Evi

Verimli Tekirdağ topraklarında üzüm yetiştiren Barel Bağları Karaevli Köyü civarında yer almaktadır. Restoran hizmeti de veren bağ evinde lezzetli ...