Aydın
Didim Polis Evi

Didim Polis Evi Hakkında, Didim Polis Evi Nerede? Didim Polis Evi’ne Nasıl Gidilir? Didim Polis Evi İletişim, Didim Polis Evinde Kimler Kalabilir? Didim Polis Evi Oda, Didim Polis Evi Kahvaltı, Didim Polis Evi Fiyatları, Didim Polis Evi Ortak Kullanım Alanları, Didim Polis Evi Koyları, Didim Polis Evi Çevresinde Neler Yapılır? ...

Didim Polis Evi

Ege bölgesinin eşsiz güzellikleri ve tarihi zenginliklerinin yer aldığı Didim’de, muhteşem bir tatil beldesi sizlere hizmet etmektedir. Merkezi konumu sayesinden ilçeyi deneyimlemeniz oldukça kolay olacaktır. Didim Polis Evi Hakkında, Didim Polis Evi Nerede? Didim Polis Evi’ne Nasıl Gidilir? Didim Polis Evi İletişim, Didim Polis Evinde Kimler Kalabilir? Didim Polis Evi Oda, Didim Polis Evi Kahvaltı, Didim Polis Evi Fiyatları, Didim Polis Evi Ortak Kullanım Alanları, Didim Polis Evi Koyları, Didim Polis Evi Çevresinde Neler Yapılır? Didim Polis Evi Hakkında merak ettiğiniz bilgiler Nomatto’da!

Didim Polis Evi hakkında, Müdürlük, Aydın ili Didim İlçesi'nde konumlanmış olup, doğu ve güney sınırları denizlerle çevrili bir yarımadada yer almaktadır. Kamp tesisleri, rahmetli Emniyet Müdürü Cihat SUNAR'ın, Kenan KOÇ'un, Vali Fahri GÖRGÜLÜ'nün ve Polis Akademisi Başkanı Siyamettin Yılmaz YALINPALA'nın çabalarıyla kazandırılmıştır.

1997 yılında Aydın İl Emniyet Müdürü Sayın A.Tekin AKIN döneminde, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'ndan kaynak temini sağlanmış ve binalar arasındaki yol bağlantıları, aydınlatma ve 4. Koy düzenlemesi bu katkılarla gerçekleştirilmiştir.

Didim Polis Evi Nerede?

Didim Polis Evi nerede? Aydın İli, Didim İlçesi’nde yer almaktadır.

Didim Polis Evi’ne Nasıl Gidilir?

Didim Polis Evi’ne nasıl gidilir? Didim Polis Moral Eğitim Merkezi'ne ulaşım, konumunuza bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak aşağıdaki yönergeleri kullanarak bu merkeze nasıl gidileceğine dair bir fikir edinebilirsiniz:

Ulaşım Araçları: 

  • Özel Araç: Didim Polis Moral Eğitim Merkezi'ne özel aracınızla gitmek istiyorsanız, harita uygulamalarını kullanarak Didim'e ve daha sonra merkezin bulunduğu konuma yönlenebilirsiniz.
  • Toplu Taşıma: Didim'e genel bir toplu taşıma aracıyla ulaştıktan sonra, yerel taşıma araçlarını veya taksi hizmetlerini kullanarak merkeze ulaşabilirsiniz.
  • Harita Uygulamaları: Google Maps, Yandex Maps veya diğer harita uygulamaları gibi mobil uygulamaları kullanarak Didim Polis Moral Eğitim Merkezi'nin tam konumunu bulabilir ve yönlendirmeler alabilirsiniz. Ulaşım bilgileri zaman içinde değişebileceğinden, gitmeden önce güncel bilgileri kontrol etmek ve yerel kaynaklardan doğrulamak önemlidir.

Didim Polis Evi İletişim

Didim Polis Evi iletişim, 0 505 318 09 48 / 49 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. İletişim bilgileri güncellenebilir. Resmi web sitesinden kontrol etmenizi öneririz. Didim Polis Evinde Kimler Kalabilir? Didim Polis Evinde kimler kalabilir? başta emniyet mensupları olmak üzere halkın kalabilme imkânı bulunmaktadır.

Didim Polis Evi Oda

Didim Polis Evi oda, konaklama birimleri toplamda 375 odaya ve 1388 kişilik yatak kapasitesine sahiptir. Her odada standart olarak klima, buzdolabı, televizyon ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Engelsiz oda mevcuttur. Didim Polis Evi Kahvaltı Didim Polis Evi kahvaltı, kahvaltı hizmeti verilmektedir.

Didim Polis Evi Akşam Yemeği

Didim Polis Evi akşam yemeği, akşam yemeği hizmeti bulunmaktadır. Tesis, deniz manzarasına sahip bir alanda konumlanmış olup 800 kişiye hizmet verebilecek kapasitededir. Bu, tesisin en zarif ve özenle düzenlenmiş alanlarından biridir. Sezon boyunca seçmeli yemek salonu, ızgara, balık, pide gibi tercih edilen yemekleri isteyen misafirlerine daha güzel, nezih ve otantik bir atmosferde sunmaktadır.

Didim Polis Evi Fiyatları

Didim Polis Evi fiyatları her yıl güncellenerek yayımlanmaktadır. Emniyet mensupları ve kamu personelleri için uygulanan tarife farklılık göstermektedir.

Didim Polis Evi Koyları

Didim Polis Evi koyları, toplam beş adet koyu bulunmaktadır. Koylardan bir tanesi engelsiz plaj olarak hizmet etmektedir.

Didim Polis Evi Ortak Kullanım Alanları

Didim Polis Evi ortak kullanım alanları, teras kafe, çay bahçesi, spor kompleksi ve toplantı alanı, su kaydırakları ve oyun parkından oluşmaktadır.

Didim Polis Evi Çevresinde Neler Yapılır?

Didim Polis Evi çevresinde neler yapılır? Sizler için hazırlamış olduğumuz Didim Polis Evi  hakkında bilgilendirme burada sona erdi. Didim Polis Evi'nde konaklarken keyifli bir zaman geçirmek isteyenler için sunduğumuz bilgilerle sizler için faydalı bilgileri vermeye çalıştık. Sizler de gezi rota deneyimlerinizi bizimle paylaşarak bu listeyi daha zengin ve kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca, ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz diğer yazıları da keşfetmeyi unutmayın.

Didim Gezi Planları, Didim Yapılacak Aktiviteler ve Didim Konaklama sayfalarımızı ziyaret edebilir, isterseniz Didim gezilecek yerler sayfamızdan kendinize ait gezi planı oluşturabilirsiniz.

İşte Didim Polis Evi çevresinde yapılabilecek bazı aktiviteler:

  • Altınkum Plajı: Didim'in en ünlü plajlarından biri olan Altınkum Plajı, güneşlenmek ve denizin keyfini çıkarmak için ideal bir yerdir.
  • Apollo Tapınağı: Antik kent Didyma'da bulunan Apollo Tapınağı, tarihi ve arkeolojik ilgi çekiciliği olan bir yerdir.
  • Mavi Lagün: Didim çevresindeki mavi lagünlerde yüzme veya su sporları yapabilirsiniz.
  • Akbük Koyu: Sakin ve doğal bir ortam arayanlar için Akbük Koyu, güzel manzaralar sunan bir destinasyondur.
  • Yat Turu: Didim'de düzenlenen yat turları ile çevredeki adalara veya koylara gezintiye çıkabilirsiniz.
  • Yamaç Paraşütü: Eğer daha heyecanlı bir aktivite arıyorsanız, Didim çevresinde yamaç paraşütü yapma imkânı da bulabilirsiniz.
  • Ege Denizi'nde Dalış: Ege Denizi'nin zengin deniz altı yaşamını keşfetmek için dalış yapabilirsiniz.
  • Alışveriş: Didim'in merkezinde veya çevresinde bulunan pazarlarda ve mağazalarda alışveriş yapabilir, yöresel ürünleri keşfedebilirsiniz.
Didim polis moral kampı, Altınkum, 09270 Didim/Aydın, Türkiye

Değerlendirmeler

Google Yorumlarda 984 yorumun ortalaması 4.5
Taha Akbaş
18 Ağu 2023
(4 ay önce)
Biz 7. Koy'a gittik deniz oldukça tuzlu idi ancak tuzlu olduğu için boğulmak neredeyse imkansız durumda. Kum ile denizin buluştuğu yer ilk 4 - 5 metreden itibaren taşlı sonrasında tek tük taşlar bulunuyor ilerisinde ise hiç taş bulunmuyor tamamen kum. Özellikle yüzme bilmeyenler gönül rahatlığı ile girebilir suyun maximum derinliği 2 - 2,5 metre. Ben yüzme bilmememe rağmen kıyıdan oldukça uzaklaşabildim. Özellikle yüzücü gözlüklerinizi çıkarmayın yoksa gözünüz yanar. Ayrıca denizde yetişkin gri renkli ayna gibi parlayan balıklar (15 - 20 cm), yavruları, kıyıdaki kayalarda yengeçler ve de merdivende küçük çöpçü balıkları bulunmakta. Denizin içinde hareketsiz kaldığınız anda özellikle suyun altında kalan yerlerinizde herhangi bir sivilce, yara, leke vb. şeyler varsa gri renkli yetişkin olan balıklar anında ısırıyor, kanatıyor ve acı veriyor. Bizzat kendim yaşadım bu durumu. İnsanlar bu balığın yaralara faydalı geldiğini söylüyorlar ama pek emin değilim. Fiyat olarak köfte ekmek 80₺, patates kızartması 40₺, su 7,5₺, su kaydırağı (aquapark) 7,5₺ idi. Denizin ayak değmeyen kısımlarında (2 - 2,5 metre) atlama iskelesi bulunuyor. Son olarak tavsiyelerim, denizin içinde asla ama asla hareketsiz kalmayın, mutlaka yüzücü gözlüklerinizi takın, su yutmamaya dikkat edin. Ayrıca gözünüze su kaçmışsa ve de yanıyorsa yüzücü gözlüğünüzle hemen gözünüzü vakumlayın yanması geçecektir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Elçin Demirtürk
07 Tem 2023
(5 ay önce)
7. Koy bu alandaki çocuklara en uygun olan, daha sığ ve az taşlık plajmış. Giriş kişi başı 100TL, 12 yaş altı ücretsiz, memurlara yüzde 50 indirimli . Şezlong şemsiye için ücret ödenmiyormuş. Kafeterya var, su kaydırağı ücretli. Çok kirli sayılmaz kumsal. Ama taş, kum karışık. Denize de girildiğinde 3m falan taşlı kum, sonrasında tamamen kuma dönüyor ve çabuk derinleşmiyor. Bol bol balık var suda farklı boyutlarda. İki şemsiye kullanmıştık. İkisi de devrildi ve rüzgar da yoktu. Şanslıydık ki çocuklara gelmedi. Yetişkinlerden birinin omuzuna düştü, demir kısmı. Neyse ki ilgilenen de olmadı. Sonrasında biz çağırınca lütfedip şemsiyeleri kenarı almaya geldiler. Bu koya değmez, çocuk için cennet koy plajı çok daha mantıklıydı, denemiş olduk. Tavsiye etmiyorum.
Hüseyin Özdemir
22 Ağu 2023
(4 ay önce)
Didimin kalabalığından sıyrılıp buraya gelmek büyük keyifti. Diğer yorumlarda da belirtildiği gibi memurlardan 50 TL diğer vatandaşlardan 100 TL kişi başı ücret alınmakta. İçerisinde 7 koy bulunmakta. Çocukluğu olduğumuz için öneriler üzerine direk 7. koya gittik. Denizin ilk 20 metresi taşlık ama ondan sonrası tamamen kum. Bayağı sığ bir deniz. Onun için suyun içerisinde yürüyerek ilerlemek mümkün. Denizin içinde 2 adet yüzer platform yapılmış, derin bölgede. Üzerine çıkıp atlamak isteyenler için merdiveni de var. 6 ve 7 koylarda su kaydıraklarıda var ancak belirli sürelerde açılıyor ve ücretli. Her koyda büfe bulunuyor. İçeri girerken yiyecek getirmek yasak deniyor ama bize sadece alkol veya yiyecek var mı diye soruldu, arama olmadı. Plajda termosuyla gelenler dahi vardı. Biz hafta içi gittik, duşlar ve soyunma kabinleri temiz ve yeterliydi.
Muzaffer Sonmez
04 Ağu 2023
(4 ay önce)
Öncelikle tuvaletler pis. Koylar doğal olarak güzel. Büyük bir alan. 7 adet koy mevcut. Tabiki günübirlik giriş için hepsine giremiyorsunuz. Yiyecek içecek mevcut. Tesise giriş ücretli. Girişte içeriye yiyecek içecek getirilmemesi için kontrol edilmektedir.
Melike Ş
07 Eyl 2023
(3 ay önce)
Temiz deniz sakin soyunma kabini wc tüm imkanlar mevcut sadece sezlonglar arası mesafe yakın 5. Koy gayet güzeldi her koyda imkanlar var sistemi güzel yapmışlar girişte iki kişi 100 TL ödedik. Araba park etme sıkıntısı olabiliyor koylara gitmeden park ederseniz bu sıkıntıyı yasamassınız denize girerken gözlük öneririm balıklar çok güzel ve su berrak olduğu için izlemek zevkli oluyor.
Didim Polis Evi

Didim Polis Evi

Ege bölgesinin eşsiz güzellikleri ve tarihi zenginliklerinin yer aldığı Didim’de, muhteşem bir tatil beldesi sizlere hizmet etmektedir. Merkezi ...